Roedel introductiedag


Welkom bij onze introductiedag!

We verwelkomen je graag op onze introductiedag, waar we je de beste start bieden voor een sterke band met je hond door hem of haar kennis te laten maken met de roedel. Tijdens deze dag kan jouw harige vriend genieten van diverse activiteiten en jij krijgt zelfs een uur lang een consult op maat. Dit is de allerbeste start om jouw band met je hond te versterken en onvoorwaardelijke liefde te ontwikkelen.


Wat kun je verwachten?

Tijdens de introductiedag bieden we verschillende activiteiten aan. Denk aan groepsspel, wandelingen, sociale interactie, mentale en fysieke uitdagingen en nog veel meer. Daarnaast kun je rekenen op een uur lang 1-op-1 consult waarbij je tips en tricks krijgt die je meteen kunt toepassen. Ook adviseren we je over een eventueel vervolgtraject bij Be Happy Family. 


Praktische details

De introductiedag wordt gehouden op onze locatie in Vriezenveen en is op maandag of vrijdag.
Je mag je hond brengen tussen 7 en 9 uur 's morgens en tussen 16 en 17 uur weer ophalen. Het consult tijdens een introductiedag is van 15 tot 16 uur.

Een introductiedag kost € 75,-. 


Maak een sterke start met je hond!

Klaar om de band met je hond te versterken? Schrijf je nu in voor onze introductiedag en ervaar de kracht van een sterke connectie met je trouwe viervoeter.